Cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei
Va propunem o reteta gustoasa, excelenta pentru zilele de post.
Supa-crema de spanac
Sora geamana a pilafului de spanac, are aproximativ aceleasi ingrediente, doar ca este mai lunga si mai subtire, cu un gust aromat dat de nucsoara presarata la sfarsit, o mancarica de primavara, colorata ca o pajiste vesela si explodand de vitamine. Excelenta de consumat in Postul Pastelui.
Urzici batute
A inceput sezonul urzicilor. Le puteti preparara in perioada postului, dar si in zilele in care nu postiti. Sunt excelente cu ou, sau cu slanina afumata sau cu carnat afumat, ciorba de urzici, placinta de urzici, tarta cu urzici. Va prezentam o delicioasa reteta de urzici batute.
Salata de leurda
O salata plina de vitamine, numai buna pentru acest inceput de primavara. Leurda mai poarta numele de usturoita, usturoi salbatic, usturoi de padure sau usturoiul ursului.
Piure de stevie
O mancare excelenta pentru primavara, bogata in nutrienti si usor de digerat.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana