Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:
- 250 gr cous-cous
- 500 gr ciuperci pleurotus
- putin ulei
- 1 ceapa verde
- 250 gr spanac proaspat
- 1-2 ardei rosii
- sare
Mod de preparare cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:
Cous-cous-ul l-am pus la calit in tigaie cu uleiul. Nu puneti mult ulei, dar amestecati bine sa se unga bine cous-cous-ul. Tineti-l pe foc pana cand se rumeneste usor. Stingeti cu apa si adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati sa fiarba pana se gateste cous-cous-ul.
Cand s-a fiert cous-cous-ul, adaugati si spanacul taiat fasii, ceapa verde taiata rondele si ardeii rosii. Dar sa nu ii mai tineti pe foc mai mult de 5-10 minute.
Pofta buna! :)
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară