Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:
- 250 gr cous-cous
- 500 gr ciuperci pleurotus
- putin ulei
- 1 ceapa verde
- 250 gr spanac proaspat
- 1-2 ardei rosii
- sare
Mod de preparare cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:
Cous-cous-ul l-am pus la calit in tigaie cu uleiul. Nu puneti mult ulei, dar amestecati bine sa se unga bine cous-cous-ul. Tineti-l pe foc pana cand se rumeneste usor. Stingeti cu apa si adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati sa fiarba pana se gateste cous-cous-ul.
Cand s-a fiert cous-cous-ul, adaugati si spanacul taiat fasii, ceapa verde taiata rondele si ardeii rosii. Dar sa nu ii mai tineti pe foc mai mult de 5-10 minute.
Pofta buna! :)
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?