Va propunem o reteta usoara, excelenta pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:

  • 250 gr cous-cous
  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • putin ulei
  • 1 ceapa verde
  • 250 gr spanac proaspat
  • 1-2 ardei rosii
  • sare

Mod de preparare cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:

Cous-cous-ul l-am pus la calit in tigaie cu uleiul. Nu puneti mult ulei, dar amestecati bine sa se unga bine cous-cous-ul. Tineti-l pe foc pana cand se rumeneste usor. Stingeti cu apa si adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati sa fiarba pana se gateste cous-cous-ul.

Cand s-a fiert cous-cous-ul, adaugati si spanacul taiat fasii, ceapa verde taiata rondele si ardeii rosii. Dar sa nu ii mai tineti pe foc mai mult de 5-10 minute.

cous cous cu ciuperci

Pofta buna! :)

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei..