Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:
- 250 gr cous-cous
- 500 gr ciuperci pleurotus
- putin ulei
- 1 ceapa verde
- 250 gr spanac proaspat
- 1-2 ardei rosii
- sare
Mod de preparare cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:
Cous-cous-ul l-am pus la calit in tigaie cu uleiul. Nu puneti mult ulei, dar amestecati bine sa se unga bine cous-cous-ul. Tineti-l pe foc pana cand se rumeneste usor. Stingeti cu apa si adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati sa fiarba pana se gateste cous-cous-ul.
Cand s-a fiert cous-cous-ul, adaugati si spanacul taiat fasii, ceapa verde taiata rondele si ardeii rosii. Dar sa nu ii mai tineti pe foc mai mult de 5-10 minute.
Pofta buna! :)
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân