Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa minestrone:
- 4 litri de apa
- 500 g ciuperci proaspete
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 capatana de telina
- 4 cartofi
- 400 g rosii cuburi
- 100 g unt
- 1 legatura patrunfel
- 100 g paste mici
- smanatana dresa cu galbenus de ou(optional)
- parmezan(optional)
- sare si piper
Mod de preparare supa minestrone
Spalam legumele. Punem apa la fiert cu sare, morcovii, telina, pastarnacul si cartofii taiati. Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele.
Separat, am spalat ciupercile, le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper.
Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote.
Inainte de a servi, presaram patrunjel tocat fin si parmezan.
Daca doriti, puteti drege supa cu galbenus si smantana.
Pur si simplu, delicioasa!
Pofta buna!
Șase pași către dieta unui adult sănătos

O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?