Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa minestrone:
- 4 litri de apa
- 500 g ciuperci proaspete
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 capatana de telina
- 4 cartofi
- 400 g rosii cuburi
- 100 g unt
- 1 legatura patrunfel
- 100 g paste mici
- smanatana dresa cu galbenus de ou(optional)
- parmezan(optional)
- sare si piper
Mod de preparare supa minestrone
Spalam legumele. Punem apa la fiert cu sare, morcovii, telina, pastarnacul si cartofii taiati. Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele.
Separat, am spalat ciupercile, le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper.
Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote.
Inainte de a servi, presaram patrunjel tocat fin si parmezan.
Daca doriti, puteti drege supa cu galbenus si smantana.
Pur si simplu, delicioasa!
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?