Minestrone este o supa italiana, cu adevarat delicioasa, cu multe vitamine. Modul de preparare difera de la o casa la alta si de la o zona la alta.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa minestrone:

  • 4 litri de apa
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 capatana de telina
  • 4 cartofi
  • 400 g rosii cuburi
  • 100 g unt
  • 1 legatura patrunfel
  • 100 g paste mici
  • smanatana dresa cu galbenus de ou(optional)
  • parmezan(optional)
  • sare si piper

Mod de preparare supa minestrone

Spalam legumele. Punem apa la fiert cu sare, morcovii, telina, pastarnacul si cartofii taiati. Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele.
Separat, am spalat ciupercile, le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper.
Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote.
Inainte de a servi, presaram patrunjel tocat fin si parmezan.
Daca doriti, puteti drege supa cu galbenus si smantana.

Pur si simplu, delicioasa!

Pofta buna!



O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri