Daca le servim ca aperitive, se pastreaza asa simple. Daca le servim la micul dejun, asezam deasupra fiecarei tarte cate un ou ochi. Sunt foarte bune!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru mini tarte cu branza:

  • un aluat foietaj
  • 50g cascaval sau mozzarella
  • 80g telemea
  • 4 linguri smantana sau iaurt
  • cateva fire de ceapa verde
  • piper.

Mod de preparare mini tarte cu branza:

Taiem aluatul in cateva patrate potrivit de mari apoi pe fiecare patratel in parte mai trasam cu ajutorul unui cutitas cate un patrat, dar taietura o facem in asa fel incat sa nu taiem pana jos. In mijloc, intepam din loc in loc cu o furculita.
Separat amestecam telemeaua cu cascavalul si smantana, potrivim gustul cu piper si repartizam aceasta umplutura pe fiecare din patratele facute mai sus. Deasupra asezam ceapa verde tocata marunt si si presaram din nou putin piper.
Coacem tartele in cuptorul preincalzit la 180C pana acestea se rumenesc frumos.

mini tarte cu branza

Aceasta reteta a fost propusa de blogul meosiris.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mini tarte cu branza.