Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru couscous cu ciuperci:
- 250 g couscous
- 1 ceapa
- 200 g ciuperci
- ulei, sare, piper si vegeta
- patrunjel
Mod de preparare couscous cu ciuperci:
Intr-o oala, cu apa si sare se fierbe cuscusul conform timpului de pe ambalaj, circa 5-6 min. Dupa ce sa fiert, se scurge si se da deoparte. Intr-o tigaie se pune ulei si se caleste ceapa, apoi se adauga ciupercile taiate mai marunt, se calesc bine, apoi se adauga cuscusul scurs. Daca mai e nevoie se mai adauga putina apa fierbinte si se lasa sa se imbine aromele, se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjel.
O reteta propusa de: Elke Dvornic (Elke_Dvornic_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?