Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru couscous cu ciuperci:
- 250 g couscous
- 1 ceapa
- 200 g ciuperci
- ulei, sare, piper si vegeta
- patrunjel
Mod de preparare couscous cu ciuperci:
Intr-o oala, cu apa si sare se fierbe cuscusul conform timpului de pe ambalaj, circa 5-6 min. Dupa ce sa fiert, se scurge si se da deoparte. Intr-o tigaie se pune ulei si se caleste ceapa, apoi se adauga ciupercile taiate mai marunt, se calesc bine, apoi se adauga cuscusul scurs. Daca mai e nevoie se mai adauga putina apa fierbinte si se lasa sa se imbine aromele, se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjel.
O reteta propusa de: Elke Dvornic (Elke_Dvornic_1)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!