O idee delicioasa de cina in familie.

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura de pui cu orez si salata verde:

  • 2 pulpe pui
  • 1 buc. lamaie
  • 1 salata verde
  • 1 lingura sare
  • 2 ceasca orez bob mare
  • 1 lingura morcov taiat cubulete mici
  • 1 lingurita condiment pui

Mod de preparare friptura de pui cu orez si salata verde:

Se spala pulpa de pui, se sareaza putin se adauga si condimentul pentru pui.
Intr-o carticioara se pune putin ulei, cand s-a incins se adauga o cana de orez si 3 cani de apa. Pana incepe apa sa fiarba se curata jumatate de morcov si se taie cubulete mici sau se da pe razatoarea mica si se adauga peste compozitia din craticioara pentru a fierbe. Cand orezul incepe sa fiarba se adauga sare dupa gust.
Se pune gratarul sau tigaia tefal cu bulina rosie la incins. Pulpele de pui se unge cu putin ulei si se pune pe gratar sau tigaie.
Se lasa circa 5 min. pe prina parte, cand se intoarce pe partea cealalta se lasa doar 3 minute pentru a ramane suculenta.
Intre timp este gata si orezul. Se aseaza pe farfurie orezulsi pulpa de pui. Salata se spala se rupe bucati si se amesteca cu sare, otet si ulei.



O reteta propusa de: mariana niculae (mariana_nick)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!

Participa si tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri