Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru friptura de pui cu orez si salata verde:
- 2 pulpe pui
- 1 buc. lamaie
- 1 salata verde
- 1 lingura sare
- 2 ceasca orez bob mare
- 1 lingura morcov taiat cubulete mici
- 1 lingurita condiment pui
Mod de preparare friptura de pui cu orez si salata verde:
Se spala pulpa de pui, se sareaza putin se adauga si condimentul pentru pui.
Intr-o carticioara se pune putin ulei, cand s-a incins se adauga o cana de orez si 3 cani de apa. Pana incepe apa sa fiarba se curata jumatate de morcov si se taie cubulete mici sau se da pe razatoarea mica si se adauga peste compozitia din craticioara pentru a fierbe. Cand orezul incepe sa fiarba se adauga sare dupa gust.
Se pune gratarul sau tigaia tefal cu bulina rosie la incins. Pulpele de pui se unge cu putin ulei si se pune pe gratar sau tigaie.
Se lasa circa 5 min. pe prina parte, cand se intoarce pe partea cealalta se lasa doar 3 minute pentru a ramane suculenta.
Intre timp este gata si orezul. Se aseaza pe farfurie orezulsi pulpa de pui. Salata se spala se rupe bucati si se amesteca cu sare, otet si ulei.
O reteta propusa de: mariana niculae (mariana_nick)
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani