Publicat pe 18 Octombrie 2012 in Retete culinare
Champignon-este o ciperca foarte alba, plina,carnoasa cu un aspect placut si imbietor, bogata in substante nutritive. Contine toata gama de vitamina B, saruri minerale.
Nu contine: sare, zahar, colesterol, ceea ce o face sa fie recomdata bolnavilor cardiovasculari.
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciulama de ciuperci: Se spala ciupercile si se taie in felii subtiri. Se calesc intr-un vas cu 100 g ulei (sau unt) aprox. 5 minute, dupa care se acopera vasul si se lasa la inabusit, adaugand din cand in cand apa, pana se fierb ciupercile, cam 20 de min. Pofta buna! Aceasta reteta a fost oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/ O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Mod de preparare ciulama de ciuperci:
Cand sunt fierte, se adauga faina, un pahar mare cu lapte, sare, piper, usturoi zdrobit, dupa gust si se fierb pana se ingroasa compozitia. Amestecam.
Optional, se poate adauga o lingurita de mirodenia fuchs.
Se serveste cu mamaliguta, stropita cu smantana.
Vizionare placuta
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciulama de ciuperci.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Lifestyle
-
Retete culinare
-
Retete culinare