Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata japoneza cu dressing de ghimbir:
- salata creata
- 3 morcovi potriviti
- un ardei gras
- 1,5 lingurita praf de ghimbir
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingurita otet balsamic
- 1/2 lingurita miere
- zeama de la o portocala mica
- 30 - 50 ml ulei de masline
Mod de preparare salata japoneza cu dressing de ghimbir:
Taiem ardeiul si morcovii fasii lungi si subtiri. Pentru o cromatica mai fericita, folositi ardei rosu :) Salata o taiem fideluta si punem toate verdeturile intr-un bol incapator.
Pentru dressing punem in shaker ingredientele in urmatoarea ordine: sosul de soia, mierea, otetul balsamic, ghimbirul, zeama de portocala si uleiul de masline. Pornim mini-mixerul si amestecam in cateva secunde dressingul. Puteti folosi si ghimbir proaspat, dat pe razatoarea mica.
Turnam dressingul peste legume, amestecam si avem o salata extraordinar de buna, garnitura perfecta langa un gratar de pui.
O reteta propusa de Bucataria Furnicutilor.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !