Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata japoneza cu dressing de ghimbir:
- salata creata
- 3 morcovi potriviti
- un ardei gras
- 1,5 lingurita praf de ghimbir
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingurita otet balsamic
- 1/2 lingurita miere
- zeama de la o portocala mica
- 30 - 50 ml ulei de masline
Mod de preparare salata japoneza cu dressing de ghimbir:
Taiem ardeiul si morcovii fasii lungi si subtiri. Pentru o cromatica mai fericita, folositi ardei rosu :) Salata o taiem fideluta si punem toate verdeturile intr-un bol incapator.
Pentru dressing punem in shaker ingredientele in urmatoarea ordine: sosul de soia, mierea, otetul balsamic, ghimbirul, zeama de portocala si uleiul de masline. Pornim mini-mixerul si amestecam in cateva secunde dressingul. Puteti folosi si ghimbir proaspat, dat pe razatoarea mica.
Turnam dressingul peste legume, amestecam si avem o salata extraordinar de buna, garnitura perfecta langa un gratar de pui.
O reteta propusa de Bucataria Furnicutilor.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară