Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata japoneza cu dressing de ghimbir:
- salata creata
- 3 morcovi potriviti
- un ardei gras
- 1,5 lingurita praf de ghimbir
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingurita otet balsamic
- 1/2 lingurita miere
- zeama de la o portocala mica
- 30 - 50 ml ulei de masline
Mod de preparare salata japoneza cu dressing de ghimbir:
Taiem ardeiul si morcovii fasii lungi si subtiri. Pentru o cromatica mai fericita, folositi ardei rosu :) Salata o taiem fideluta si punem toate verdeturile intr-un bol incapator.
Pentru dressing punem in shaker ingredientele in urmatoarea ordine: sosul de soia, mierea, otetul balsamic, ghimbirul, zeama de portocala si uleiul de masline. Pornim mini-mixerul si amestecam in cateva secunde dressingul. Puteti folosi si ghimbir proaspat, dat pe razatoarea mica.
Turnam dressingul peste legume, amestecam si avem o salata extraordinar de buna, garnitura perfecta langa un gratar de pui.
O reteta propusa de Bucataria Furnicutilor.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!