Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru rulada din bezea cu crema si afine:
Bezea:
- 5 albusuri
- un praf de sare
- 150 g zahar pudra
- un praf de scortisoara
- 2 linguri amidon din porumb
Crema:
Mâini îngrijite și unghii frumoase în cinci pași simpli

- 5 galbenusuri
- 100 g zahar pudra
- 100 g unt
- zahar vanilat
Decor si umplutura:
- o mana de afine alcolizate si am mai bagat si stafide mari,inmuiate(asta ca sa mearga cu aroma scortisoarei din bezea!)
Mod de preparare rulada din bezea cu crema si afine:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

1.Se bat albusurile spuma tare cu praful de sare si zaharul pudra, apoi se presara praful de scortisoara si amidonul
In tava asezam o hartie pentru copt pe care o ungem un pic cu un strop de ulei, turnam bezeaua si o dam la copt, la foc slab, cca 30-40 min.
Desprindem cu grija bezeaua de pe hartie, cu lama uda a unui cutit.
2 Se freaca galbenusurile cu zaharul si untul moale, deasupra unui vas cu apa fiarta, la bain marin, amestecand continuu pana ce crema se ingroasa, ca o smantana, apoi se lasa sa se raceasca bine.
3.Se toarna crema rece peste blatul racit si el, de bezea, se presara deasupra afinele alcoolizate si stafidele inmuite in putina apa fiarta, se ruleaza cu grija apoi se da la frigider, cca 2 ore. Se taie cu un cutit ascutit, cu lama uda si se serveste foarte rece.
Pofta buna !
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră