3 Iunie 2013 publicat în Retete culinare 82 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Prajitura cu piersici a fermecat intreaga familie. E o parajitura racoritoare, placuta la gust si aspectuoasa.

Timp de preparare: 2 - ore

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru prajitura cu piersici:

  • 9-10 piersici
  • 150 grame zahar tos
  • 400 g biscuiti
  • 1 lingura cacao
  • 100 grame unt
  • 400 grame branza de vaci grasa
  • 400 grame iaurt gras
  • 4 pliculete de gelatina
  • 100 grame zahar pudra
  • esenta de rom -un strop
  • coaja de lamaie
  • visine pt ornat

Mod de preparare de preparare prajitura cu piersici:

1.Se taie felii piersicile, se face compot cu apa cat sa acopere fructele si cu 150 g zahar.
2.Se faramiteaza biscuitii, se amesteca cu untul, cu 200 ml zeama compot, cacao si compozitia obtinuta se pune pe fundul unei tavi de tort si se pune la frigider.
3.Se amesteca branza de vaci cu iaurtul, zaharul pudra, esenta de rom, lamaia rasa pana se obtine o pasta care se amesteca cu gelatina dizolvata in 100 ml zeama de compot si se pune peste stratul de biscuiti.Se pun 1/2 fructe din compot, scurse de zeama. Se da la rece 1/2-1 ora.
4. Restul de fructe se fac pasta cu mixerul ori cu un tocator de fructe, se amesteca cu 2 pliculete de gelatina dizolvate in 100 ml zeama compot si se toarna deasupra. dupa 1/2 ora, functie de frigider, deja stratul 2 e inchegat. Ornati cu visine ori alte fructe din compot de alta culoare decat galbenul piersicilor.




O reteta propusa de: Popescu Sultanica (sosuhno)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri