Dictionar Culinar


Aperitiv

Gustari calde sau reci care sunt servite initial la masa. Acestea au si rolul de a induce pofta de mancare
BAUTURA CARE PRECEDA MASA, APERITIVUL POATE FI O TUICA, O VOTCA, IAR CONIACUL SE BEA OBLIGATORIU LA CAFEA, DUPA BRANZA CU FRUCTE.
FRANACEZII, MARI BAUTORI DE VIN, DIN A CAROR LIMBA A INTRAT TERMENUL SI IN LB ROMANA, BEAU CA APERITIV CHIAR...VIN ROSU, SE RECUNOASTE ROLUL DE DESCHIZATOR AL POFTEI DE MANCARE AL APERTIVULUI.
POTI BEA APERTIVUL LA ANTREURI, CARE SUNT GUSTARILE DE MULTE FELURI, DUPA SEZON, CHIAR PATEURI, TRADITIONALUL SALAM, BRANZA, MASLINELE, SATALA DE ICRE ETC.

Vezi si definitiile pentru: Ciuperci Salata

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri