Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aperitiv cu ton:
Aluat:
- drojdie
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de zahar
- 1 cana de lapte
- o cana de ulei
- 1 cana de apa
- 1 ou
- faina cat cuprinde
Umplutura:
- 100 g cascaval
- 100 g ciuperci
- 5 felii de salam
- o conserva de ton taiat bucati
- ketchup
- masline felii
Mod de preparare aperitiv cu ton:
Pregatim aluatul: asezam faina intr-un bol, incalzim laptele si in el dizolvam drojdia, adaugam sarea, zaharul, apa, uleiul si oul.
Framantam bine aluatul si il lasam intr-un loc caldut sa dospeasca.
Cascavalul il radem, feliem ciupercile, salamul il taiem stelute si triunghiuri.
Pe o planseta tapetata cu faina intindem aluatul cu sucitorul si il taiem in patrate pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
In fiecare patrat facem un chenar cu cutitul si in mijlocul lui asezam ketchup, felii de ciuperci, o bucata de ton, feliute de salam, cascaval ras si masline. Marginea tartei o ungem cu ou si coacem tartele in cuptorul preincalzit.
O reteta propusa de: predescu stela (ulina)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară