Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aperitiv cu ton:
Aluat:
- drojdie
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de zahar
- 1 cana de lapte
- o cana de ulei
- 1 cana de apa
- 1 ou
- faina cat cuprinde
Umplutura:
- 100 g cascaval
- 100 g ciuperci
- 5 felii de salam
- o conserva de ton taiat bucati
- ketchup
- masline felii
Mod de preparare aperitiv cu ton:
Pregatim aluatul: asezam faina intr-un bol, incalzim laptele si in el dizolvam drojdia, adaugam sarea, zaharul, apa, uleiul si oul.
Framantam bine aluatul si il lasam intr-un loc caldut sa dospeasca.
Cascavalul il radem, feliem ciupercile, salamul il taiem stelute si triunghiuri.
Pe o planseta tapetata cu faina intindem aluatul cu sucitorul si il taiem in patrate pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
In fiecare patrat facem un chenar cu cutitul si in mijlocul lui asezam ketchup, felii de ciuperci, o bucata de ton, feliute de salam, cascaval ras si masline. Marginea tartei o ungem cu ou si coacem tartele in cuptorul preincalzit.
O reteta propusa de: predescu stela (ulina)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?