Aperitiv cu ton

12:02, 10 Februarie 2012 publicat în Retete culinare5 share-uri

Aperitiv tip pizza cu ton, ciuperci si cascaval.

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru aperitiv cu ton:

Aluat:

  • drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 cana de lapte
  • o cana de ulei
  • 1 cana de apa
  • 1 ou
  • faina cat cuprinde

Umplutura:

  • 100 g cascaval
  • 100 g ciuperci
  • 5 felii de salam
  • o conserva de ton taiat bucati
  • ketchup
  • masline felii

Mod de preparare aperitiv cu ton:

Pregatim aluatul: asezam faina intr-un bol, incalzim laptele si in el dizolvam drojdia, adaugam sarea, zaharul, apa, uleiul si oul.
Framantam bine aluatul si il lasam intr-un loc caldut sa dospeasca.
Cascavalul il radem, feliem ciupercile, salamul il taiem stelute si triunghiuri.

Pe o planseta tapetata cu faina intindem aluatul cu sucitorul si il taiem in patrate pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Citeste si:
Noutăți Sanosan pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor
Noutăți Sanosan pentru...

In fiecare patrat facem un chenar cu cutitul si in mijlocul lui asezam ketchup, felii de ciuperci, o bucata de ton, feliute de salam, cascaval ras si masline. Marginea tartei o ungem cu ou si coacem tartele in cuptorul preincalzit.




O reteta propusa de: predescu stela (ulina)

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri