Ciuperci cu usturoi, o reteta de post foarte usoara!
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci cu usturoi:
- 600 g ciuperci
- 1 legatura patrunjel
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei
- sare dupa gust
- piper
- busuioc
Mod de preparare ciuperci cu usturoi:
Spalam ciupercile si le taiem dupa plac sau mariae, sferturi sau jumatati . Punem la calit in ulei usturoiul pisat sau tocat foarte marunt apoi ciupercile. Lasam ciupercile la calit pana scade zeama, apoi asezonam cu piper si sare. Mai putem putem pune putin usturoi daca vrem sa fie mai condimentate. Oprim focul si presaram patrjunjel verde tocat marunt si busuioc.
O reteta propusa de: Miclescu Mirela (sabiradu)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?