Ciuperci cu usturoi, o reteta de post foarte usoara!
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci cu usturoi:
- 600 g ciuperci
- 1 legatura patrunjel
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei
- sare dupa gust
- piper
- busuioc
Mod de preparare ciuperci cu usturoi:
Spalam ciupercile si le taiem dupa plac sau mariae, sferturi sau jumatati . Punem la calit in ulei usturoiul pisat sau tocat foarte marunt apoi ciupercile. Lasam ciupercile la calit pana scade zeama, apoi asezonam cu piper si sare. Mai putem putem pune putin usturoi daca vrem sa fie mai condimentate. Oprim focul si presaram patrjunjel verde tocat marunt si busuioc.
O reteta propusa de: Miclescu Mirela (sabiradu)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!