Ingrediente supa crema de mazare:
- un pic de ulei de masline
- 1 ceapa
- aproximativ 400 grame de mazare verde
- sare
- ardei uscati
- crutoane
Mod de preparare supa crema de mazare:
Intr-o oala caliti in ulei ceapa pana devine sticloasa. Adaugati mazarea si completati cu apa (cam 4-5 cani), sarati si lasati sa dea in clocot. Cand s-a fiert mazarea, scoateti cateva boabe deoparte pentru decor si restul pasati cu un robot de bucatarie. Daca faceti in blender, lasati sa se raceasca un pic. Serviti cald, decorand cu fulgi de ardei uscati, crutoane si ulei de masline.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!