O reteta de post gustoasa - supa crema de mazare

Ingrediente supa crema de mazare:

  • un pic de ulei de masline Supa crema de mazare
  • 1 ceapa
  • aproximativ 400 grame de mazare verde
  • sare
  • ardei uscati
  • crutoane

Mod de preparare supa crema de mazare:

Intr-o oala caliti in ulei ceapa pana devine sticloasa. Adaugati mazarea si completati cu apa (cam 4-5 cani), sarati si lasati sa dea in clocot. Cand s-a fiert mazarea, scoateti cateva boabe deoparte pentru decor si restul pasati cu un robot de bucatarie. Daca faceti in blender, lasati sa se raceasca un pic. Serviti cald, decorand cu fulgi de ardei uscati, crutoane si ulei de masline.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa crema de mazare.