Rosii coapte cu usturoi la cuptor

12:12, 3 Decembrie 2011 publicat în Retete culinare2 share-uri

O delicatesa pentru cine iubeste usturoiul.

Timp de preparare: 35 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rosii coapte cu usturoi la cuptor:

  • 5 rosii
  • 10 catei usturoi pisati
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare rosii coapte cu usturoi la cuptor:

Preincalziti cuptorul, taiati rosiile in jumatati si usturoi pisat pe ele asezati-le in tava, stropiti cu ulei de masline, asezonati cu sare si dati-le la cuptor 20 de minute. Ideal de servit cu paine prajita.


O reteta propusa de: simona simona (sims)

Citeste si:
În Grădina Raiului: 20 Cele mai frumoase peisaje și câmpuri cu...
În Grădina Raiului: 20 Cele...

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri