O delicatesa pentru cine iubeste usturoiul.

Timp de preparare: 35 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rosii coapte cu usturoi la cuptor:

  • 5 rosii
  • 10 catei usturoi pisati
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare rosii coapte cu usturoi la cuptor:

Preincalziti cuptorul, taiati rosiile in jumatati si usturoi pisat pe ele asezati-le in tava, stropiti cu ulei de masline, asezonati cu sare si dati-le la cuptor 20 de minute. Ideal de servit cu paine prajita.

O reteta propusa de: simona simona (sims)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rosii coapte cu usturoi la cuptor.