Timp de preparare: 35 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rosii coapte cu usturoi la cuptor:
- 5 rosii
- 10 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei de masline
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare rosii coapte cu usturoi la cuptor:
Preincalziti cuptorul, taiati rosiile in jumatati si usturoi pisat pe ele asezati-le in tava, stropiti cu ulei de masline, asezonati cu sare si dati-le la cuptor 20 de minute. Ideal de servit cu paine prajita.
O reteta propusa de: simona simona (sims)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?