Timp de preparare: 35 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rosii coapte cu usturoi la cuptor:
- 5 rosii
- 10 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei de masline
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare rosii coapte cu usturoi la cuptor:
Preincalziti cuptorul, taiati rosiile in jumatati si usturoi pisat pe ele asezati-le in tava, stropiti cu ulei de masline, asezonati cu sare si dati-le la cuptor 20 de minute. Ideal de servit cu paine prajita.
O reteta propusa de: simona simona (sims)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!