Timp de preparare: 35 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rosii coapte cu usturoi la cuptor:
- 5 rosii
- 10 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei de masline
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare rosii coapte cu usturoi la cuptor:
Preincalziti cuptorul, taiati rosiile in jumatati si usturoi pisat pe ele asezati-le in tava, stropiti cu ulei de masline, asezonati cu sare si dati-le la cuptor 20 de minute. Ideal de servit cu paine prajita.
O reteta propusa de: simona simona (sims)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă