Timp de preparare: 35 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rosii coapte cu usturoi la cuptor:
- 5 rosii
- 10 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei de masline
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare rosii coapte cu usturoi la cuptor:
Preincalziti cuptorul, taiati rosiile in jumatati si usturoi pisat pe ele asezati-le in tava, stropiti cu ulei de masline, asezonati cu sare si dati-le la cuptor 20 de minute. Ideal de servit cu paine prajita.
O reteta propusa de: simona simona (sims)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară