Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute:
- 1/2 kg ciuperci
- 3 fire ceapa verde
- 1 legatura marar
- 100 gr margarina
- sare
- piper
Mod de preparare ciuperci umplute:
Se curata ciupercile si se scot coditele. Coditele se toaca marunt.
Se calesc apoi in 50 gr margarina, iar cand sunt aproape gata se adauga ceapa si mararul tocate marunt si se amesteca. Se lasa doar pana se inmoaie ceapa putin apoi se da jos de pe foc.
Se umplu palariutele ciupercilor cu amestecul rezultat si se asaza in tava unsa cu cele 50 gr margarina ramase. Se lasa aproximativ 30 minute la foc potrivit, apoi se asezoneaza cu zeama de lamaie si se pot servi.
O reteta propusa de: Violeta Postolache (vio_dreams)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!