Timp de preparare: 30 - min
 
 Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute:
- 1/2 kg ciuperci
 - 3 fire ceapa verde
 - 1 legatura marar
 - 100 gr margarina
 - sare
 - piper
 
Mod de preparare ciuperci umplute:
Se curata ciupercile si se scot coditele. Coditele se toaca marunt.
 Se calesc apoi in 50 gr margarina, iar cand sunt aproape gata se adauga ceapa si mararul tocate marunt si se amesteca. Se lasa doar pana se inmoaie ceapa putin apoi se da jos de pe foc.
 Se umplu palariutele ciupercilor cu amestecul rezultat si se asaza in tava unsa cu cele 50 gr margarina ramase. Se lasa aproximativ 30 minute la foc potrivit, apoi se asezoneaza cu zeama de lamaie si se pot servi.
 
 
 O reteta propusa de: Violeta Postolache (vio_dreams)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei