Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute:
- 1/2 kg ciuperci
- 3 fire ceapa verde
- 1 legatura marar
- 100 gr margarina
- sare
- piper
Mod de preparare ciuperci umplute:
Se curata ciupercile si se scot coditele. Coditele se toaca marunt.
Se calesc apoi in 50 gr margarina, iar cand sunt aproape gata se adauga ceapa si mararul tocate marunt si se amesteca. Se lasa doar pana se inmoaie ceapa putin apoi se da jos de pe foc.
Se umplu palariutele ciupercilor cu amestecul rezultat si se asaza in tava unsa cu cele 50 gr margarina ramase. Se lasa aproximativ 30 minute la foc potrivit, apoi se asezoneaza cu zeama de lamaie si se pot servi.
O reteta propusa de: Violeta Postolache (vio_dreams)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară