O reteta interesanta de chiftelute din piure de cartofi

O idee pentru ceva rapid, usor de facut si foarte gustos, pentru o zi de post!

Ingrediente chiftelute din piure de cartofi:

  • 500 g cartofi Chiftelute din piure de cartofi .
  • 4-5 linguri cu faina
  • pesmet
  • 30 g margarina
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 4 -5 ciuperci proaspete

Mod de preparare chiftelute din piure de cartofi:

Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt gata, se scurg de apa si se mixeaza cu : faina, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt, margarina, sare, piper, ciupercile tocate marunt si 2-3 linguri pesmet. Trebuie sa rezulte o pasta groasa. Daca nu s-a legat bine, se mai adauga pesmet. Se uda mainile cu apa si se formeaza chiftelute, care se trece prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Cine doreste, le poate aseza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, apoi le poate coace la cuptor timp de 30-35 minute.

Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute din piure de cartofi.