O idee pentru ceva rapid, usor de facut si foarte gustos, pentru o zi de post!
Ingrediente chiftelute din piure de cartofi:
- 500 g cartofi
- 4-5 linguri cu faina
- pesmet
- 30 g margarina
- sare
- piper
- 1/2 legatura patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 4 -5 ciuperci proaspete
Mod de preparare chiftelute din piure de cartofi:
Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt gata, se scurg de apa si se mixeaza cu : faina, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt, margarina, sare, piper, ciupercile tocate marunt si 2-3 linguri pesmet. Trebuie sa rezulte o pasta groasa. Daca nu s-a legat bine, se mai adauga pesmet. Se uda mainile cu apa si se formeaza chiftelute, care se trece prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Cine doreste, le poate aseza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, apoi le poate coace la cuptor timp de 30-35 minute.
Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!