Am ales sa fac o pasta de naut cu doovleac si usturoi, un pateu si un dip perfect.
Ingrediente pasta de naut cu dovleac si usturoi:
- 150 gr naut
- 1/2 dovleac micut
- 2-3 catei de usturoi
- 2-3 linguri pasta de ardei
- sucul de la o jumatate de lamaie
- putin ulei de masline
- sare dupa gust
- fulgi de chilli
Mod de preparare pasta de naut cu dovleac si usturoi:
Nautul l-am pus la inmuiat in apa peste noapte - 12-14 ore. L-am pus la fiert intr-o oala normala si a fiert cam 2 ore la foc mic. Apoi l-am pasat impreuna cu dovleacul, cu usturoiul dat pe razatoarea fina si am adaugat la final uleiul, zeama de lamaie, pasta de ardei si sarea. Daca doriti sa fie iute puteti adauga si fulgi de chilli. Merge si ca pateu, servit pe paine sau ca dip servit cu tortilla chips si/sau cruditati (castraveti).
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară