O reteta delicioasa de pasta de naut cu dovleac si usturoi

Am ales sa fac o pasta de naut cu doovleac si usturoi, un pateu si un dip perfect.

Ingrediente pasta de naut cu dovleac si usturoi:

  • 150 gr naut Pasta de naut
  • 1/2 dovleac micut
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri pasta de ardei
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • putin ulei de masline
  • sare dupa gust
  • fulgi de chilli

Mod de preparare pasta de naut cu dovleac si usturoi:

Nautul l-am pus la inmuiat in apa peste noapte - 12-14 ore. L-am pus la fiert intr-o oala normala si a fiert cam 2 ore la foc mic. Apoi l-am pasat impreuna cu dovleacul, cu usturoiul dat pe razatoarea fina si am adaugat la final uleiul, zeama de lamaie, pasta de ardei si sarea. Daca doriti sa fie iute puteti adauga si fulgi de chilli. Merge si ca pateu, servit pe paine sau ca dip servit cu tortilla chips si/sau cruditati (castraveti).

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pasta de naut cu dovleac si usturoi.