O reteta gustoasa de chiftelute de conopida

Ingrediente chiftelute de conopida:

  • 1 kg conopida Chiftelute de conopida
  • 100 g faina de naut
  • 1 lgt cimbru
  • 2 oua
  • 1 lgt chilli
  • sare

Mod de preparare chiftelute de conopida:

Conopida se curata si se desface buchetele. Se aseaza in oala si se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa a aromei puternice specifice. Se poate folosi si conopida congelata - economisiti timp la curatat :).Intr-un vas framantati faina de naut cu conopida pana obtineti o pasta. Apoi adaugati ouale si mirodeniile.Intr-o tigaie inalta incingeti ceva mai mult ulei, si prajiti chiftelutele pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se serveste cu orez cu legume si cu un sos de ardei iute.

Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute de conopida.