Ingrediente chiftelute de conopida:
- 1 kg conopida
- 100 g faina de naut
- 1 lgt cimbru
- 2 oua
- 1 lgt chilli
- sare
Mod de preparare chiftelute de conopida:
Conopida se curata si se desface buchetele. Se aseaza in oala si se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa a aromei puternice specifice. Se poate folosi si conopida congelata - economisiti timp la curatat :).Intr-un vas framantati faina de naut cu conopida pana obtineti o pasta. Apoi adaugati ouale si mirodeniile.Intr-o tigaie inalta incingeti ceva mai mult ulei, si prajiti chiftelutele pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se serveste cu orez cu legume si cu un sos de ardei iute.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
De la Valentine’s până de Dragobete, “Descoperă gustul tău pereche”...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră