Ingrediente chiftelute de conopida:
- 1 kg conopida
- 100 g faina de naut
- 1 lgt cimbru
- 2 oua
- 1 lgt chilli
- sare
Mod de preparare chiftelute de conopida:
Conopida se curata si se desface buchetele. Se aseaza in oala si se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa a aromei puternice specifice. Se poate folosi si conopida congelata - economisiti timp la curatat :).Intr-un vas framantati faina de naut cu conopida pana obtineti o pasta. Apoi adaugati ouale si mirodeniile.Intr-o tigaie inalta incingeti ceva mai mult ulei, si prajiti chiftelutele pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se serveste cu orez cu legume si cu un sos de ardei iute.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară