Ingrediente chiftelute de conopida:
- 1 kg conopida
- 100 g faina de naut
- 1 lgt cimbru
- 2 oua
- 1 lgt chilli
- sare
Mod de preparare chiftelute de conopida:
Conopida se curata si se desface buchetele. Se aseaza in oala si se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa a aromei puternice specifice. Se poate folosi si conopida congelata - economisiti timp la curatat :).Intr-un vas framantati faina de naut cu conopida pana obtineti o pasta. Apoi adaugati ouale si mirodeniile.Intr-o tigaie inalta incingeti ceva mai mult ulei, si prajiti chiftelutele pana se rumenesc bine pe ambele parti. Se serveste cu orez cu legume si cu un sos de ardei iute.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!