Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru clatite cu spanac si varza:
- 2 cani de faina
- 1/2 cana varza tocata marunt
- 1 cana piure de spanac (spanacul se fierbe, se scurge de apa si se marunteste in blender, la viteza mare);
- 1 lingurita de boia iute
- 1 lingurita de ghimbir uscat si maruntit
- 1 1/2 cana de lapte de soia caldut
- sare dupa gust;
- 1 1/2 cana de apa minerala
- 50 ml ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare clatite cu spanac si varza:
Intr-un vas pentru mixer se amesteca toate ingredientele. Se lasa apoi in frigider timp de 30 de minute pentru a se ingrosa putin compozitia pentru clatite. Se incinge tigaia pentru clatite cu putin ulei, care, mai apoi, se scurge din aceasta. Se adauga cu un polonic putin din compozitia pentru clatite si se lasa pe foc pana se poate desprinde clatita din tigaie. Se intoarce apoi pe cealalta parte. Se repeta operatiunea pentru restul compozitiei. Se pun apoi clatitele pe farfurie si se servesc calde
O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?