IN ACEST ARTICOL:
O reteta perfecta pentru aperitiv de post.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru clatite cu spanac si varza:

  • 2 cani de faina
  • 1/2 cana varza tocata marunt
  • 1 cana piure de spanac (spanacul se fierbe, se scurge de apa si se marunteste in blender, la viteza mare);
  • 1 lingurita de boia iute
  • 1 lingurita de ghimbir uscat si maruntit
  • 1 1/2 cana de lapte de soia caldut
  • sare dupa gust;
  • 1 1/2 cana de apa minerala
  • 50 ml ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare clatite cu spanac si varza:

Intr-un vas pentru mixer se amesteca toate ingredientele. Se lasa apoi in frigider timp de 30 de minute pentru a se ingrosa putin compozitia pentru clatite. Se incinge tigaia pentru clatite cu putin ulei, care, mai apoi, se scurge din aceasta. Se adauga cu un polonic putin din compozitia pentru clatite si se lasa pe foc pana se poate desprinde clatita din tigaie. Se intoarce apoi pe cealalta parte. Se repeta operatiunea pentru restul compozitiei. Se pun apoi clatitele pe farfurie si se servesc calde


O reteta propusa de: Diana Gabriela Arfir (Diana_September)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri