Ingrediente gutui coapte:
- gutui
- zahar vanilat
- scortisoara
Mod de preparare gutui coapte:
Gutuile se curata de puf, se spala si se taie in jumatati. Se indeparteaza casuta semintelor si se presara cu
zahar vanilat amestecat cu scortisoara. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se coc in cuptor timp de 40-50 minute. Un desert zemos, aromat, parfumat, delicios! Foarte nimerit si pentru o zi de post.
Mai multe retete simple si gustoase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?