Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ardei umpluti:
- 12 ardei grasi
- 300 g ciuperci
- 100 g orez
- 1 dovlecel
- 1 ceapa
- 4 -5 linguri bulion
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
- vegeta
Mod de preparare ardei umpluti:
Ceapa se toaca si apoi se caleste in ulei incins. Se adauga apoi ciupercile taiate si orezul. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o cana de apa, se adauga 1 lingura de vegeta si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se stinge focul, se adauga verdeata tocata. Cu acest amestec se umplu ardeii. Ardeii umpluti se aranjeaza intr-o cratita. Se toaca rosiile si se pun, impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga si apa cat sa acopere ardeii dar si bucati de dovlecel pentru un gust mai bun. Se acopera cratita cu ardei umpluti si se da la cuptor 45 - 60 min.
O reteta propusa de: CASTILIA DOBRA (casty)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei