O mancare de post delicioasa, ardeii fiind umpluti cu orez si ciuperci.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ardei umpluti:

  • 12 ardei grasi
  • 300 g ciuperci
  • 100 g orez
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 4 -5 linguri bulion
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vegeta

Mod de preparare ardei umpluti:

Ceapa se toaca si apoi se caleste in ulei incins. Se adauga apoi ciupercile taiate si orezul. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o cana de apa, se adauga 1 lingura de vegeta si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se stinge focul, se adauga verdeata tocata. Cu acest amestec se umplu ardeii. Ardeii umpluti se aranjeaza intr-o cratita. Se toaca rosiile si se pun, impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga si apa cat sa acopere ardeii dar si bucati de dovlecel pentru un gust mai bun. Se acopera cratita cu ardei umpluti si se da la cuptor 45 - 60 min.

O reteta propusa de: CASTILIA DOBRA (casty)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ardei umpluti.