O reteta de post rapida si delicioasa!
Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ardei si dovlecei umpluti:
- 6 ardei grasi
- 3 dovlecei mai grasi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 4 rosii
- o cana de orez
- 400 g rosii in sos tomat
- 1 legatura patrunjel verde
- sare dupa gust
- 50ml ulei
Mod de preparare ardei si dovlecei umpluti:
Spalam si curatam ardeii de cotoare. Dovleceii intregi, ii spalam si ii taiem in jumatate, apoi le scoatem miezul cu o lingurita. Morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mai; tocam ceapa si rosiile decojite, apoi toate acestea se pun intr-o craticioara cu uleiul, unde adaugam si miezul scos din dovlecei. Le calim 15 minute, amestecand din cand in cand, dupa care adaugam orezul spalat. Lasam pe foc si amestecam pana compozitia nu mai are zeama. Oprim focul si punem patrunjelul tocat. Amestecam si umplem ardeii si dovlecei cu aceasta compozitie, dupa care ii asezam intr-o cratita mai mare. Adaugam doua cani de apa si rosiile in sos tomat, acoperim cratita cu un capac si o punem pe foc potrivit cca.30 minute, pana fierbe orezul. Se serveste cu patrunjel verde deasupra. Pofta buna.
O reteta propusa de: Lucian Ioan Busoi (busoilucian)
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă