Un desert pufos cu scortisoara si migdale!
Timp de preparare: 90 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru briosa cu scortisoara si fulgi de migdale:
- 4 oua
- 200 g unt
- 1.5 cesti zahar
- 200 ml lapte
- 1 praf de copt
- vanilie, coaja de lamaie, scortisoara, cacao
- fulgi de migdale
- 2 cesti faina
- forme de briosa de unica folosinta
Mod de preparare briosa cu scortisoara si fulgi de migdale:
Se bat cu mixerul ouale (fara a separa galbenusurile de albus) cu zaharul si se adauga treptat laptele, untul, vanilie, scortisoara, cacao, praful de opt, lasand faina la urma. Compotizia astfel obtinuta se toarna in forme de briosa, se presara fulgi de migdale deasupra si se la lasa la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 60 min.
O reteta propusa de: Girneata Mihaela (garbo220130)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!