O reteta gustoasa si sanatoasa, pe placul intregii familii!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru crap cu legume la cuptor:

  • 1 crap de 2 kg
  • 3 cepe taiate rondele
  • 5 catei de usturoi
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 2 rosii
  • 2 lamai
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare crap cu legume la cuptor:

Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.

O reteta propusa de: Mihaela Grigore (mihagrigore)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Crap cu legume la cuptor.