Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru crap cu legume la cuptor:
- 1 crap de 2 kg
- 3 cepe taiate rondele
- 5 catei de usturoi
- 5 linguri de ulei de masline
- 2 rosii
- 2 lamai
- 1 cana suc de rosii
- 1 pahar de vin
- sare
- piper
Mod de preparare crap cu legume la cuptor:
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
O reteta propusa de: Mihaela Grigore (mihagrigore)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară