Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru crap cu legume la cuptor:
- 1 crap de 2 kg
- 3 cepe taiate rondele
- 5 catei de usturoi
- 5 linguri de ulei de masline
- 2 rosii
- 2 lamai
- 1 cana suc de rosii
- 1 pahar de vin
- sare
- piper
Mod de preparare crap cu legume la cuptor:
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
O reteta propusa de: Mihaela Grigore (mihagrigore)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.