Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru crap cu legume la cuptor:
- 1 crap de 2 kg
- 3 cepe taiate rondele
- 5 catei de usturoi
- 5 linguri de ulei de masline
- 2 rosii
- 2 lamai
- 1 cana suc de rosii
- 1 pahar de vin
- sare
- piper
Mod de preparare crap cu legume la cuptor:
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
O reteta propusa de: Mihaela Grigore (mihagrigore)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?