Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru crap cu legume la cuptor:
- 1 crap de 2 kg
- 3 cepe taiate rondele
- 5 catei de usturoi
- 5 linguri de ulei de masline
- 2 rosii
- 2 lamai
- 1 cana suc de rosii
- 1 pahar de vin
- sare
- piper
Mod de preparare crap cu legume la cuptor:
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
O reteta propusa de: Mihaela Grigore (mihagrigore)
Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar
S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!
”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile
”Cu 1% mai bun”, povestea tânărului care a scris istorie, devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡