Ingrediente prajitura cu crema de cacao si vanilie
Blatul cacao:
- 8 oua
- 3 lg cacao
- 8 lg zahar
- 8 lg faina
- 1 praf de copt
- sare
- 1 zahar vanilat
Foile albe:
- 8 oua
- 8 lg faina
- 8 lg zahar
- 1 praf de copt
- sare
- 1 zahar vanilat
Crema de vanilie:
- 0.7 l lapte
- 7 lg zahar
- 3 zahar vanilat
- 7 lg faina
- 5 oua
- sare
- 200gr unt
Crema de cacao:
- 0.3 l lapte
- 3 lg zahar
- 3 lg faina,sare
- 400 gr nutela
- 1 esenta de rom coselli
- 1 zahar vanilat
- 100gr unt
Mod de preparare prajitura cu crema de cacao si vanilie
Blatul de cacao:
Se incalzeste cuptorul. Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu un praf de sare, , apoi se adauga zaharul si zah. vanilat. Se adauga galbenusurile si se adauga apoi faina cu praful de copt,cacaoa si se amesteca cu o spatula ,de sus in jos. Se pune o hartie de copt si se toarna blatul ,lasandu-l la cuptor cam 30 min, la foc potrivit. Dupa aceea , se raceste si se taie in doua( mentionez ca am folosit o tava de 30|40).
Foile albe:
Se prepara la fel ca blatul de cacao, numai ca aluatul se imparte in 3, si se intinde pe foi de copt, care se coc pe fundul tavii, rezultand astfel 3 foi. Cand scoateti foile din cuptor, se rastoarna pe cate un prosop ud, si se ruleaza ca la rulada.
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- cacao
- crema de cacao
- crema de vanilie
- nutela
- praf de copt
- prajitura
- vanilie
- zahar
- zahar vanilat
Vizionare placuta
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân