Ingrediente prajitura cu crema de cacao si vanilie
Blatul cacao:
- 8 oua
- 3 lg cacao
- 8 lg zahar
- 8 lg faina
- 1 praf de copt
- sare
- 1 zahar vanilat
Foile albe:
- 8 oua
- 8 lg faina
- 8 lg zahar
- 1 praf de copt
- sare
- 1 zahar vanilat
Crema de vanilie:
- 0.7 l lapte
- 7 lg zahar
- 3 zahar vanilat
- 7 lg faina
- 5 oua
- sare
- 200gr unt
Crema de cacao:
- 0.3 l lapte
- 3 lg zahar
- 3 lg faina,sare
- 400 gr nutela
- 1 esenta de rom coselli
- 1 zahar vanilat
- 100gr unt
Mod de preparare prajitura cu crema de cacao si vanilie
Blatul de cacao:
Se incalzeste cuptorul. Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu un praf de sare, , apoi se adauga zaharul si zah. vanilat. Se adauga galbenusurile si se adauga apoi faina cu praful de copt,cacaoa si se amesteca cu o spatula ,de sus in jos. Se pune o hartie de copt si se toarna blatul ,lasandu-l la cuptor cam 30 min, la foc potrivit. Dupa aceea , se raceste si se taie in doua( mentionez ca am folosit o tava de 30|40).
Foile albe:
Se prepara la fel ca blatul de cacao, numai ca aluatul se imparte in 3, si se intinde pe foi de copt, care se coc pe fundul tavii, rezultand astfel 3 foi. Cand scoateti foile din cuptor, se rastoarna pe cate un prosop ud, si se ruleaza ca la rulada.
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- cacao
- crema de cacao
- crema de vanilie
- nutela
- praf de copt
- prajitura
- vanilie
- zahar
- zahar vanilat
Vizionare placuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară