Ingrediente friptura de porc:
- 1 bucata pulpa de porc
- 2-3 catei de usturoi
- cateva crengute de rozmarin proaspat
- o mana de masline
- fulgi de chilli
- sare si piper dupa gust
- putin ulei
Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare. Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete. Se stropeste usor cu ulei - optional si cu putin vin. Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute. Aceasta friptura este ideala cu piure.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie