Ingrediente friptura de porc:
- 1 bucata pulpa de porc
- 2-3 catei de usturoi
- cateva crengute de rozmarin proaspat
- o mana de masline
- fulgi de chilli
- sare si piper dupa gust
- putin ulei
Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare. Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete. Se stropeste usor cu ulei - optional si cu putin vin. Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute. Aceasta friptura este ideala cu piure.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?