Ingrediente friptura de porc:
- 1 bucata pulpa de porc
- 2-3 catei de usturoi
- cateva crengute de rozmarin proaspat
- o mana de masline
- fulgi de chilli
- sare si piper dupa gust
- putin ulei
Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare. Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete. Se stropeste usor cu ulei - optional si cu putin vin. Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute. Aceasta friptura este ideala cu piure.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă