O reteta delicioasa de friptura de porc cu rozmarin, usturoi si masline

Ingrediente friptura de porc:

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 2-3 catei de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin proaspat
  • o mana de masline
  • fulgi de chilli
  • sare si piper dupa gust
  • putin ulei

Pulpa de poc se spala, se zvanta si se freaca bine cu sare. Se aseaza intr-o tava si se presara cu piper, fulgi de chilli, maslinele si usturoiul taiate cubulete. Se stropeste usor cu ulei - optional si cu putin vin. Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 de minute. Aceasta friptura este ideala cu piure.

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri