Un aperitiv extrem de gustos si aspectuos, chiftelute umplute cu ciuperci!
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru chiftelute umplute cu ciuperci:
Pentru aluat:
- 50 g unt
- 3 linguri faina
- 2 oua
- 1-2 pahar lapte
- 300-400 g carne de pui tocata
- 3 linguri branza
- sare
- verdeata
- pesmet
- 2 oua
- paina
Umplutura:
- 1 cutie ciuperci
- 25 ml ulei pentru inabusit
- sare
Mod de preparare chiftelute umplute cu ciuperci
:
Se scurg ciupercile. Se inabusa in ulei. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o tigaie groasa. Se adauga faina si se amesteca. Se ia de pe foc. Se adauga laptele si ouale batute se amesteca bine. La final adaugam branza framantata si sarea. Carnea se trece prin masina de tocat. Se amesteca cu sosul pana la omogenizare. Se pregatesc 3 farfurii: intr-una se pune faina,in cea de-a doua pesmet si in a treia ouale batute. Udam mainile, apoi intindem aluatul. In mijloc asezam cate o ciuperca, apoi ornam biluta pe care o trecem prin faina, apoi prin ou si pesmet. Se prajesc in uleiul incins.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară