O reteta absolut delicioasa de chiftelute umplute cu ciuperci.

Un aperitiv extrem de gustos si aspectuos, chiftelute umplute cu ciuperci!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru chiftelute umplute cu ciuperci:

Pentru aluat:

  • 50 g unt
  • 3 linguri faina
  • 2 oua
  • 1-2 pahar lapte
  • 300-400 g carne de pui tocata
  • 3 linguri branza
  • sare
  • verdeata
  • pesmet
  • 2 oua
  • paina

Umplutura:

  • 1 cutie ciuperci
  • 25 ml ulei pentru inabusit
  • sare

Mod de preparare chiftelute umplute cu ciuperci

:
Se scurg ciupercile. Se inabusa in ulei. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o tigaie groasa. Se adauga faina si se amesteca. Se ia de pe foc. Se adauga laptele si ouale batute se amesteca bine. La final adaugam branza framantata si sarea. Carnea se trece prin masina de tocat. Se amesteca cu sosul pana la omogenizare. Se pregatesc 3 farfurii: intr-una se pune faina,in cea de-a doua pesmet si in a treia ouale batute. Udam mainile, apoi intindem aluatul. In mijloc asezam cate o ciuperca, apoi ornam biluta pe care o trecem prin faina, apoi prin ou si pesmet. Se prajesc in uleiul incins.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute umplute cu ciuperci.