Un aperitiv extrem de gustos si aspectuos, chiftelute umplute cu ciuperci!
Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru chiftelute umplute cu ciuperci:
Pentru aluat:
- 50 g unt
- 3 linguri faina
- 2 oua
- 1-2 pahar lapte
- 300-400 g carne de pui tocata
- 3 linguri branza
- sare
- verdeata
- pesmet
- 2 oua
- paina
Umplutura:
- 1 cutie ciuperci
- 25 ml ulei pentru inabusit
- sare
Mod de preparare chiftelute umplute cu ciuperci
:
Se scurg ciupercile. Se inabusa in ulei. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o tigaie groasa. Se adauga faina si se amesteca. Se ia de pe foc. Se adauga laptele si ouale batute se amesteca bine. La final adaugam branza framantata si sarea. Carnea se trece prin masina de tocat. Se amesteca cu sosul pana la omogenizare. Se pregatesc 3 farfurii: intr-una se pune faina,in cea de-a doua pesmet si in a treia ouale batute. Udam mainile, apoi intindem aluatul. In mijloc asezam cate o ciuperca, apoi ornam biluta pe care o trecem prin faina, apoi prin ou si pesmet. Se prajesc in uleiul incins.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?