Iata o reteta interesanta de jeleu de branza!
Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru jeleul cu branza:
- 150 g branza de vaci
- 3 foi de gelatina
- 100 g zahar
- 500 ml lapte
- vanilie
Mod de preparare jeleu cu branza:
Branza de vaci se trece prin sita. Gelatina se inmoaie un sfert de ora in apa rece, apoi se dizolva in 2 linguri de apa fierbinte. Se amesteca intr-un vas branza cu zaharul si vanilia, apoi cu laptele cald si cu gelatina dizolvata. Se pune compozitia in forma si se da la rece, in frigider. Inainte de a rasturna jeleul in farfurie, se scufunda forma timp de 1-2 minute in apa fierbinte.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse