Iata o reteta interesanta de jeleu de branza!
Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru jeleul cu branza:
- 150 g branza de vaci
- 3 foi de gelatina
- 100 g zahar
- 500 ml lapte
- vanilie
Mod de preparare jeleu cu branza:
Branza de vaci se trece prin sita. Gelatina se inmoaie un sfert de ora in apa rece, apoi se dizolva in 2 linguri de apa fierbinte. Se amesteca intr-un vas branza cu zaharul si vanilia, apoi cu laptele cald si cu gelatina dizolvata. Se pune compozitia in forma si se da la rece, in frigider. Inainte de a rasturna jeleul in farfurie, se scufunda forma timp de 1-2 minute in apa fierbinte.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară