Jeleu de branza

12:10, 21 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare3 share-uri

Jeleu de branza, o reteta foarte apreciata de copii.

Iata o reteta interesanta de jeleu de branza!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru jeleul cu branza:

  • 150 g branza de vaci
  • 3 foi de gelatina
  • 100 g zahar
  • 500 ml lapte
  • vanilie

Mod de preparare jeleu cu branza:

Branza de vaci se trece prin sita. Gelatina se inmoaie un sfert de ora in apa rece, apoi se dizolva in 2 linguri de apa fierbinte. Se amesteca intr-un vas branza cu zaharul si vanilia, apoi cu laptele cald si cu gelatina dizolvata. Se pune compozitia in forma si se da la rece, in frigider. Inainte de a rasturna jeleul in farfurie, se scufunda forma timp de 1-2 minute in apa fierbinte.


O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Citeste si:
Mix de musli pentru mama
 Mix de musli pentru mama


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri