Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri frantuzesti:
- un praf de sare
- 2 pahare faina
- 200 g unt
- o jumatate pahar de apa
- 150 g cascaval ras
- 1 lingurita praf de copt
Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sare si praful de copt.Amestecam. Adaugam cascavalul ras.
Se lasa aluatul o ora la frigider. Se intinde apoi o foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?