Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri frantuzesti:
- un praf de sare
- 2 pahare faina
- 200 g unt
- o jumatate pahar de apa
- 150 g cascaval ras
- 1 lingurita praf de copt
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sare si praful de copt.Amestecam. Adaugam cascavalul ras.
Se lasa aluatul o ora la frigider. Se intinde apoi o foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră