Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri frantuzesti:
- un praf de sare
- 2 pahare faina
- 200 g unt
- o jumatate pahar de apa
- 150 g cascaval ras
- 1 lingurita praf de copt
Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sare si praful de copt.Amestecam. Adaugam cascavalul ras.
Se lasa aluatul o ora la frigider. Se intinde apoi o foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei