Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri frantuzesti:
- un praf de sare
- 2 pahare faina
- 200 g unt
- o jumatate pahar de apa
- 150 g cascaval ras
- 1 lingurita praf de copt
Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sare si praful de copt.Amestecam. Adaugam cascavalul ras.
Se lasa aluatul o ora la frigider. Se intinde apoi o foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân