Fursecurile frantuzesti sunt usor de preparat si foarte gustoase.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fursecuri frantuzesti:

  • un praf de sare
  • 2 pahare faina
  • 200 g unt
  • o jumatate pahar de apa
  • 150 g cascaval ras
  • 1 lingurita praf de copt

Untul se taie cubulete mici. Adaugam faina, apa, sare si praful de copt.Amestecam. Adaugam cascavalul ras.
Se lasa aluatul o ora la frigider. Se intinde apoi o foaie si se taie cu formele. Se coc intr-o tava unsa cu unt la 200 grade,10 minute. Pofta buna!



O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri