IN ACEST ARTICOL:
O reteta delicioasa de cordon bleu cu vinete

Ingrediente cordon bleu cu vinete:

  • 1 vanata
  • 150 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare cordon bleu cu vinete:

Se bat ouale cu sare si piper. Se taie vanata in felii subtiri, se presara cu sare si se lasa deoparte 15 minute. Se sterg apoi de apa, cu prosoape de hartie. Se taie felii subtiri, cascavalul si sunca. Se fac sandwich-uri din doua felii de vinete, iar la mijloc se pune cate o felie de sunca si una de cascaval. Pachetul astfel obtinut, se trece prin faina, ou, pesmet, apoi se prajeste in ulei fierbinte.

Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri