O reteta delicioasa de cordon bleu cu vinete

Ingrediente cordon bleu cu vinete:

  • 1 vanata Cordon bleu.
  • 150 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare cordon bleu cu vinete:

Se bat ouale cu sare si piper. Se taie vanata in felii subtiri, se presara cu sare si se lasa deoparte 15 minute. Se sterg apoi de apa, cu prosoape de hartie. Se taie felii subtiri, cascavalul si sunca. Se fac sandwich-uri din doua felii de vinete, iar la mijloc se pune cate o felie de sunca si una de cascaval. Pachetul astfel obtinut, se trece prin faina, ou, pesmet, apoi se prajeste in ulei fierbinte.

Mai multe retete savuroase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cordon bleu cu vinete.