Va propunem o reteta de saramura de peste foarte gustoasa!
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru saramura de somon:
- 1 peste somon intreg (1.580g-2000g)
- 2 rosii
- un ardei galben gras
- un ardei iute
- 2 linguri bulion
- 100ml vin alb
- patrunjel pt decor
Mod de preparare saramura de somon:
Pestele se portioneaza dupa preferinta si se gateste pe gratar mai intai la foc mare pe partea cu piele si apoi la foc mic timpp de 15 min. Tot pe gratar se aseaza rosiile si ardeii. Separat se pregateste sosul: cele 2 linguri de bulion se amesteca cu vinul dupa ce da un clocot se adauga rosiile, ardeii taiati cubulete si se fierb 5 min, apoi se adauga pestele care se mai lasa un minut. Se aseaza portiile de somon pe un platou apoi se toarna sosul si se presara cu cateva frunze de patrunjel. Pofta buna!
O reteta propusa de: bulancea marinela (doctorand3)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară