Saramura de peste

12:10, 13 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare28 share-uri

Saramura de peste, o mancare sanatoasa si usoara!

Va propunem o reteta de saramura de peste foarte gustoasa!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru saramura de somon:

  • 1 peste somon intreg (1.580g-2000g)
  • 2 rosii
  • un ardei galben gras
  • un ardei iute
  • 2 linguri bulion
  • 100ml vin alb
  • patrunjel pt decor

Mod de preparare saramura de somon:


Pestele se portioneaza dupa preferinta si se gateste pe gratar mai intai la foc mare pe partea cu piele si apoi la foc mic timpp de 15 min. Tot pe gratar se aseaza rosiile si ardeii. Separat se pregateste sosul: cele 2 linguri de bulion se amesteca cu vinul dupa ce da un clocot se adauga rosiile, ardeii taiati cubulete si se fierb 5 min, apoi se adauga pestele care se mai lasa un minut. Se aseaza portiile de somon pe un platou apoi se toarna sosul si se presara cu cateva frunze de patrunjel. Pofta buna!



O reteta propusa de: bulancea marinela (doctorand3)

Citeste si:
Campanie pentru depistarea precoce a cancerului bronhopulmonar: 50...
Campanie pentru depistarea...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri