Papanasi din branza de vaci

12:10, 13 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare58 share-uri

Papanasi din branza de vaci, simplu si gustos!

O reteta de papanasi din branza vaci, foarte savuroasa!

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru papanasi din branza de vaci:

  • 500 grame branza de vaci
  • 2 oua
  • 7 linguri gris
  • 5 linguri faina
  • sare
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 canita de zahar tos(dupa gust)
  • 3 linguri margarina
  • 200 grame smantana
  • zahar pudra

Mod de preparare papanasi din branza de vaci:

Ouale se bat bine si se amesteca cu branza de vaci, sarea, grisul, faina, zaharul, zaharul vanilat si margarina, pana ce devine o compozitie omogena. Se pun la fiert cam 2 litri de apa in care se adauga un praf de sare si un pic de zahar. Cand incepe sa fiarba se fac bilute din branza si se dau drumul in apa. Se lasa sa fiarba 3-4 minute. Papanasii din branza de vaci se servesc cu smantana si zahar pudra!


O reteta propusa de: Maxim ancuta (ankamario)

Citeste si:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor
Rețetă de primăvară: sufleu...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri