O reteta de papanasi din branza vaci, foarte savuroasa!
Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru papanasi din branza de vaci:
- 500 grame branza de vaci
- 2 oua
- 7 linguri gris
- 5 linguri faina
- sare
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 canita de zahar tos(dupa gust)
- 3 linguri margarina
- 200 grame smantana
- zahar pudra
Mod de preparare papanasi din branza de vaci:
Ouale se bat bine si se amesteca cu branza de vaci, sarea, grisul, faina, zaharul, zaharul vanilat si margarina, pana ce devine o compozitie omogena. Se pun la fiert cam 2 litri de apa in care se adauga un praf de sare si un pic de zahar. Cand incepe sa fiarba se fac bilute din branza si se dau drumul in apa. Se lasa sa fiarba 3-4 minute. Papanasii din branza de vaci se servesc cu smantana si zahar pudra!
O reteta propusa de: Maxim ancuta (ankamario)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?