Ingrediente nasturei cu ciocolata:
- 125 g unt
- 100 g zahar pudra
- 2 galbenusuri
- 250 g faina
- un praf de sare
- 2 linguri apa
- ciocolata- pentru umplut
Mod de preparare nasturei cu ciocolata:
Se mixeaza unt cu zahar pudra si galbenusuri, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute. Se formeaza apoi, mici bile de aluat, care se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bile, pentru a face loc umpluturii. Se coc timp de 20-25 minute in cuptorul incalzit inainte. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu ciocolata topita.
Se pot umple si cu gem, dulceata sau diverse creme.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă