7 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare 39 share-uri

O reteta savuroasa de nasturei cu ciocolata

Ingrediente nasturei cu ciocolata:

  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 250 g faina
  • un praf de sare
  • 2 linguri apa
  • ciocolata- pentru umplut

Mod de preparare nasturei cu ciocolata:

Se mixeaza unt cu zahar pudra si galbenusuri, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute. Se formeaza apoi, mici bile de aluat, care se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bile, pentru a face loc umpluturii. Se coc timp de 20-25 minute in cuptorul incalzit inainte. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu ciocolata topita.
Se pot umple si cu gem, dulceata sau diverse creme.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri