12:10, 8 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare 7 share-uri

Gandacei veseli - un aperitiv aspectuos din: oua fierte umplute cu crema de branza si unt, decorate cu fasii de masline, asezate pe un pat de salata.

Un aperitiv cu oua minunat, cu care vei impresiona invitatii!

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru aperitiv cu oua:

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco
  • 6 oua
  • 200 g unt
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 salata verde
  • 100 grame de masline

Mod de preparare aperitivi cu oua:

Ouale se fierb, dupa care se taie fiecare ou in doua. Se prepara o crema din galbenusuri frecate cu unt, sare, piper si marar tocat marunt. Se asaza pe un platou peste frunze de salata verde si se decoreaza cu fasii de masline taiate fin. Pofta mare!


O reteta propusa de: Popescu Rodica (Rodi58)

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri