Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ardei iuti murati:
- 600 g ardei iuti verzi
- 15 boabe de piper negru
- 5 frunze de dafin
- 2 lingurite seminte de coriandru
- 5 lingurite de sare
- 6 linguri de zahar pudra
- 1 l de otet din
Mod de preparare ardei iuti murati:
Ardeii iuti se spala, se taie, cu atentie, de la tulpina catre varf numai pe o parte si se scot semintele. Se toarna apa fierbinte peste ardeii iuti si se lasa sa stea cam 5 minute. Se strecoara semintele ramase, apoi se adauga boabele de piper negru, frunzele de dafin, coriandrul si sare. Ardeii iuti si condimentele se pun intr-un borcan ermetic. Zaharul si otetul se incing intr-o tigaie, pana ce se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se toarna in borcan, peste ardeii iuti. Borcanul se capseaza si se da la frigider. Se tine in frigider cel putin 2 saptamani inainte de a fi folositi.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!