Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ardei iuti murati:
- 600 g ardei iuti verzi
- 15 boabe de piper negru
- 5 frunze de dafin
- 2 lingurite seminte de coriandru
- 5 lingurite de sare
- 6 linguri de zahar pudra
- 1 l de otet din
Mod de preparare ardei iuti murati:
Ardeii iuti se spala, se taie, cu atentie, de la tulpina catre varf numai pe o parte si se scot semintele. Se toarna apa fierbinte peste ardeii iuti si se lasa sa stea cam 5 minute. Se strecoara semintele ramase, apoi se adauga boabele de piper negru, frunzele de dafin, coriandrul si sare. Ardeii iuti si condimentele se pun intr-un borcan ermetic. Zaharul si otetul se incing intr-o tigaie, pana ce se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se toarna in borcan, peste ardeii iuti. Borcanul se capseaza si se da la frigider. Se tine in frigider cel putin 2 saptamani inainte de a fi folositi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară