4. Ulterior, se ruleaza foarte strans, pentru a nu iesi compozitia din pateuri.
5. Astfel rulate, se taie, una cate una, de aproximativ 6 cm latime.
6. Intr-o tava unsa cu putin ulei, se aseaza pateurile. Se separa galbenusul din oul ramas, si cu un penson le ungem pe toate. Deasupra fiecarui pateu, presaram putin mac.
7. In cuptorul preincalzit la 180 de grade, lasam pateurile aproximativ 35- 40 min pana devii aurii. Se scot si se lasa la racit.
Va urez pofta buna la acest delicios aperitiv de pateuri cu ciuperci!Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul culinare.tv
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie