4. Ulterior, se ruleaza foarte strans, pentru a nu iesi compozitia din pateuri.
5. Astfel rulate, se taie, una cate una, de aproximativ 6 cm latime.
6. Intr-o tava unsa cu putin ulei, se aseaza pateurile. Se separa galbenusul din oul ramas, si cu un penson le ungem pe toate. Deasupra fiecarui pateu, presaram putin mac.
7. In cuptorul preincalzit la 180 de grade, lasam pateurile aproximativ 35- 40 min pana devii aurii. Se scot si se lasa la racit.
Va urez pofta buna la acest delicios aperitiv de pateuri cu ciuperci!Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul culinare.tv
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!