O reteta savuroasa de pateuri cu ciuperci
3. Un foietaj de placinta intins se taie in doua de-a lungul si pe o jumatate se intinde compozitie ca sa o acopere pe toata, asa cum apare in poza.
4. Ulterior, se ruleaza foarte strans, pentru a nu iesi compozitia din pateuri.
5. Astfel rulate, se taie, una cate una, de aproximativ 6 cm latime.
6. Intr-o tava unsa cu putin ulei, se aseaza pateurile. Se separa galbenusul din oul ramas, si cu un penson le ungem pe toate. Deasupra fiecarui pateu, presaram putin mac.
7. In cuptorul preincalzit la 180 de grade, lasam pateurile aproximativ 35- 40 min pana devii aurii. Se scot si se lasa la racit.

Va urez pofta buna la acest delicios aperitiv de pateuri cu ciuperci!Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul culinare.tv


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri