Timp de preparare: mediu - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa insiropata:
- 5 oua
- 10 linguri de zahar
- 10 linguri de faina
- 10 linguri de ulei
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- cacao
- 2 plicuri de glazura decor de la Dr.Oetker
Mod de preparare negresa insiropata:
Se freaca galbenusurile cu zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul, faina cu praful de copt stins in zeama de lamaie si albusurile batute spuma. Dupa ce amestecati toate ingredientele impartiti compozitia in doua. Intr-una din jumatati adaugati cacao. Dupa aceea le turnati intr-o forma de chec tapetata cu faina si o bagati la cuptor. Dupa ce s-a copt preparati glazura decor. Pe plic scrie ca se prepara cu apa , eu am preparat-o cu lapte sa fie mai gustoasa. Cand e gata glazura o turnati peste chec si il bagati la frigider. Pofta buna!
O reteta propusa de: Cristina Florea (crystyna_may)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro