ghid pentru o viaţă împlinită

Gateste Dellycios, iar noi te premiem!

Delly, suplimentul culinar Garbo.ro, te provoaca la concurs. Daca ai o reteta minunata cu care te mandresti, incarc-o pe Garbo si ai sansa sa castigi un storcator de fructe Philips HR1858 si un mixer vertical multifunctional Philips HR1613.

Tot ce trebuie sa faci e sa ne trimiti o reteta culinara incercata de tine insotita de minim o imagine a produsului realizat. Click aici pentru a incarca reteta ta in concurs.

Poti inscrie in concurs mai multe retete culinare. Important! Daca ai participat deja la un concurs culinar Garbo.ro, nu poti inscrie aceeasi reteta in concurs din nou!

Atentie! Vor intra in concurs doar retetele complete si originale! Atat imaginea, cat si descrierea trebuie sa fie realizate de tine! Retetele copiate vor fi descalificate!

Concursul se desfasoara in perioada 25 august - 26 septembrie 2011. Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti folosind serviciul de extrageri aleatorii tragerilasorti.ro si va avea loc in perioada 27-30 septembrie.

Mai multe retete Dellycioase, mai multe sanse de castig!

Doar cele mai frumoase retete vor fi publicate pe Garbo.ro

Participa acum!Citeste regulamentul concursului

Prezentare
InternetCorp organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat al www.garbo.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui storcator de fructe Philips HR1858 si un mixer vertical multifunctional Philips HR1613. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati pe www.garbo.ro trebuie sa trimita pe adresa redactiei o reteta culinara, insotita de minim o imagine a produsului realizat.

Societatea organizatoare
Concursul este organizat de Internet Corp SRL. Internet Corp S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8379/2005, cod de inregistrare in scopuri de TVA RO17562895.

Perioada desfasurarii concursului
Concursul se desfasoara in perioada 25 august - 26 septembrie 2011.

Procedura de desfasurare a concursului
Concursul se desfasoara pe site-ul www.garbo.ro. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa fie utilizatori inregistrati ai www.garbo.ro si sa trimita in perioada de desfasurare a concursului o reteta culinara, insotita de minim o imagine a produsului realizat. Un utilizator poate trimite mai multe mai retete culinare. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti folosind serviciul de extrageri aleatorii tragerilasorti.ro

Premiul concursului
Premiul este acordat de catre InternetCorp. Premiul trebuie revendicat in maxim 10 zile de la anuntarea rezultatelor. In caz contrar, se va alege alt castigator. Premiul consta intr-un storcator de fructe Philips HR1858 si un mixer vertical multifunctional Philips HR1613.

Drept de participare
Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman si sa ai peste 18 ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor organizatoare precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului
Castigatorul vor fi anuntat in data de 28 septembrie 2011, pe pagina concursului de pe www.garbo.ro. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.
In cazul in care castigatorul: are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular sau nu indeplineste conditiile de participare la concurs sau nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine
Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, participantii utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului.
Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi
Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.garbo.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la campanie.
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.