Ingrediente ciorba de vitel:
- morcovi
- patrunjel radacina
- telina
- pastarnac
- ceapa
- cartofi
- ardei
- carne de vitel
- bulion
- frunze de leustean
- smantana
Mod de preparare ciorba de vitel:
Carnea se taie cubulete si se lasa molcolm la fiert cam doua ore, sa ne asiguram ca ciorba o sa fie cat mai aromata. Totusi nu uitati sa spumati periodic! Apoi adaugati legumele taiate dupa cum va face placere si lasati sa mai fiarba cam 40-50 de minute, la acelasi foc domol. Adaugati bulionul aproape de final si mai dati o singura data in clocot.
La final presarati frunzele de leustean - ingredientul secret - si daca doriti puteti adauga si un pic de smantana.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară