O reteta interesanta de tarta cu fructe si gem

Ingrediente tarta cu gem si fructe:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 borcan gem (eu am avut de caise)
  • fructe proaspete (eu am folosit prune si struguri)
  • un plic gelatina rosie pentru tarte
  • 200ml apa
  • 1 lingurita cacao

Mod de preparare tarta cu gem si fructe:

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare si zaharul. Se adauga galbenusurile pe rand si se incorporeaza usor faina. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina, dar se mai lasa 2 linguri de compositie pe care o vom amesteca cu cacao si apoi turnam peste compozitia deja pusa in tava. Va iesi un blat marmorat :) Tava se da la cuptor 30 minute la foc potrivit.

Citeste si:
De International Chefs Day, Nestlé promovează gătitul împreună cu...
De International Chefs Day,...

Dupa ce trece testul scobitorii, tarta cu gem si fructe este scoasa din cuptor, se rastoarna tarta pe un platou si se lasa la racit. Se unge cu gem si se presara prune si struguri deasupra. Gelatina o pregatim dupa instructiunile de pe pachet si o turnam peste. Se lasa deoparte 2-3 ore. Este o reteta de tarta usor de preparat.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Citeste si:
Studiu: 1 din 4 români se declară preocupat de reducerea risipei...
Studiu: 1 din 4 români se...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri