Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru galuste cu prune:
- 16 prune
- 3 linguri ulei
- 250 ml apa
- 250 g pesmet
- 250 g faina
- 1 lingura scortisoara
- 1 ou
- sare
Mod de preparare galuste cu prune:
Pui apa la fiert impreuna cu uleiul si sarea pana da in clocot. Iei de pe foc si torni faina dintr-o miscare, amestecand energic. Lasi la racit, apoi pui oul amestecand pana la omogenizare. Aluatul obtinut, il faci sul din care tai 16 bucati, in care imbraci prunele, ( fara sambure ). Fierbi prunele in apa clocotita cu sare, la foc domol, iar cand se ridica la suprafata inseamna ca sunt gata si le poti scoate. Le tavalesti in pesmet , prajit in prealabil, in care ai pus zahar si scortisoara .
O reteta propusa de: MIREA DANIELA (dana77mirea)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?