O reteta simpla si gustoasa de ciorba de vitel

Ingrediente ciorba de vitel:

  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • telina
  • pastarnac
  • ceapa
  • cartofi
  • ardei
  • carne de vitel
  • bulion
  • frunze de leustean
  • smantana

Mod de preparare ciorba de vitel:

Carnea se taie cubulete si se lasa molcolm la fiert cam doua ore, sa ne asiguram ca ciorba o sa fie cat mai aromata. Totusi nu uitati sa spumati periodic! Apoi adaugati legumele taiate dupa cum va face placere si lasati sa mai fiarba cam 40-50 de minute, la acelasi foc domol. Adaugati bulionul aproape de final si mai dati o singura data in clocot.

La final presarati frunzele de leustean - ingredientul secret - si daca doriti puteti adauga si un pic de smantana.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri