Ingrediente ciorba de vitel:
- morcovi
- patrunjel radacina
- telina
- pastarnac
- ceapa
- cartofi
- ardei
- carne de vitel
- bulion
- frunze de leustean
- smantana
Mod de preparare ciorba de vitel:
Carnea se taie cubulete si se lasa molcolm la fiert cam doua ore, sa ne asiguram ca ciorba o sa fie cat mai aromata. Totusi nu uitati sa spumati periodic! Apoi adaugati legumele taiate dupa cum va face placere si lasati sa mai fiarba cam 40-50 de minute, la acelasi foc domol. Adaugati bulionul aproape de final si mai dati o singura data in clocot.
La final presarati frunzele de leustean - ingredientul secret - si daca doriti puteti adauga si un pic de smantana.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie