Ingrediente ciorba de vitel:
- morcovi
- patrunjel radacina
- telina
- pastarnac
- ceapa
- cartofi
- ardei
- carne de vitel
- bulion
- frunze de leustean
- smantana
Mod de preparare ciorba de vitel:
Carnea se taie cubulete si se lasa molcolm la fiert cam doua ore, sa ne asiguram ca ciorba o sa fie cat mai aromata. Totusi nu uitati sa spumati periodic! Apoi adaugati legumele taiate dupa cum va face placere si lasati sa mai fiarba cam 40-50 de minute, la acelasi foc domol. Adaugati bulionul aproape de final si mai dati o singura data in clocot.
La final presarati frunzele de leustean - ingredientul secret - si daca doriti puteti adauga si un pic de smantana.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare