Ingrediente pui cu lamaie si sos de usturoi:
- 4 bucati piept de pui
- sare si piper
- 200 gr. ciuperci
- 1 lg ulei
- 1 lamaie
- 1 cana fasole verde
- 2-3 linguri de faina
- cateva linguri de lapte
- 3-5 catei de usturoi
Mod de preparare pui cu lamaie si sos de usturoi:
1. Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.
2. Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.
3. Intre timp, razaliti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.
4. Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.
5. Intr-o alta tigaie, usturoiul razalit marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.
6. Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sos de usturoi si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!