O reteta delicioasa de piept de pui cu lamaie si sos de usturoi

Ingrediente pui cu lamaie si sos de usturoi:

  • 4 bucati piept de pui
  • sare si piper
  • 200 gr. ciuperci
  • 1 lg ulei
  • 1 lamaie
  • 1 cana fasole verde
  • 2-3 linguri de faina
  • cateva linguri de lapte
  • 3-5 catei de usturoi

Mod de preparare pui cu lamaie si sos de usturoi:

1. Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.

2. Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.

3. Intre timp, razaliti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.

4. Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.

5. Intr-o alta tigaie, usturoiul razalit marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.

6. Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sos de usturoi si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri