Va recomandam o reteta de pilaf cu peste afumat, numai buna pentru o cina usoara!
Dificultate: redusa
3 Nutrienți care contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei

Ingrediente necesare pentru pilaf cu peste afumat:
- 300 g orez cu bob lung
- 400 g file de peste afumat
- 100 g unt
- 2 cepe
- 1 lingurita de curry
- 600 ml supa de legume
- 4 oua fierte tari
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare orez cu peste afumat:
Ecografia mamară vs. mamografie: ce trebuie să știi

Fileul de peste, se curata de pielite si oase, daca este cazul, dupa care se rupe in fasii. Ceapa se curata si se toaca fin. Se caleste in 50 g unt, pana devine aurie. Se adauga o jumatate de lingurita de curry si orezul, spalat si curatat de impuritati. Se amesteca, dupa care se adauga supa de legume. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce lichidul s-a absorbit. Ouale fierte, se taie in rondele potrivite. Se amesteca orezul cu ouale si untul ramas, apoi se adauga pestele. Inainte de servire, se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?