Va recomandam o reteta de pilaf cu peste afumat, numai buna pentru o cina usoara!
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pilaf cu peste afumat:
- 300 g orez cu bob lung
- 400 g file de peste afumat
- 100 g unt
- 2 cepe
- 1 lingurita de curry
- 600 ml supa de legume
- 4 oua fierte tari
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare orez cu peste afumat:
Fileul de peste, se curata de pielite si oase, daca este cazul, dupa care se rupe in fasii. Ceapa se curata si se toaca fin. Se caleste in 50 g unt, pana devine aurie. Se adauga o jumatate de lingurita de curry si orezul, spalat si curatat de impuritati. Se amesteca, dupa care se adauga supa de legume. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce lichidul s-a absorbit. Ouale fierte, se taie in rondele potrivite. Se amesteca orezul cu ouale si untul ramas, apoi se adauga pestele. Inainte de servire, se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!