Iata o reteta de pui cu legume mikado, foarte aromata si gustoasa!
Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui cu legume mikado:
- 500 g piept de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei verde
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 300 g ciuperci
- ulei de masline
- sare
- busuioc proaspoat
Mod de preparare pui cu legume mikado:
Pieptul de pui se spala si se transeaza julien(feliute). Se prajeste in tigaie cu ulei de masline. Legumele se spala se taie fasiute sise prajesc in ulei de masline, in alta tigaie. Se condimenteaza cu saresi busuioc proaspat. Intr-un bol, se amesteca legumele cu pieptul de pui si se serveste cald.
O reteta propusa de: CORNEL IONESCU (garbo222888)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse