Iata o reteta de pui cu legume mikado, foarte aromata si gustoasa!
Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui cu legume mikado:
- 500 g piept de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei verde
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 300 g ciuperci
- ulei de masline
- sare
- busuioc proaspoat
Mod de preparare pui cu legume mikado:
Pieptul de pui se spala si se transeaza julien(feliute). Se prajeste in tigaie cu ulei de masline. Legumele se spala se taie fasiute sise prajesc in ulei de masline, in alta tigaie. Se condimenteaza cu saresi busuioc proaspat. Intr-un bol, se amesteca legumele cu pieptul de pui si se serveste cald.
O reteta propusa de: CORNEL IONESCU (garbo222888)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară