Iata o reteta de pui cu legume mikado, foarte aromata si gustoasa!
Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui cu legume mikado:
- 500 g piept de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei verde
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 300 g ciuperci
- ulei de masline
- sare
- busuioc proaspoat
Mod de preparare pui cu legume mikado:
Pieptul de pui se spala si se transeaza julien(feliute). Se prajeste in tigaie cu ulei de masline. Legumele se spala se taie fasiute sise prajesc in ulei de masline, in alta tigaie. Se condimenteaza cu saresi busuioc proaspat. Intr-un bol, se amesteca legumele cu pieptul de pui si se serveste cald.
O reteta propusa de: CORNEL IONESCU (garbo222888)
Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !