Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5-6 dovlecei
- 2 oua
- 1 lingura sare
- 200 g branza
- 1 capatana usturoi
- 2-3 linguri faina
- 1 legatura marar
- piper
- 1 varf lingurita bicarbonat
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se adauga sare si se lasa sa-si lase zeama, dupa care se storc bine. Dupa ce au fost storsi bine, se amesteca cu usturoiul pisat, piper, ouale batute, branza rasa, mararul tocat, bicarbonatul si faina. Se formeaza chiftelute rotunde care se prajesc in ulei incins.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară