Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5-6 dovlecei
- 2 oua
- 1 lingura sare
- 200 g branza
- 1 capatana usturoi
- 2-3 linguri faina
- 1 legatura marar
- piper
- 1 varf lingurita bicarbonat
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se adauga sare si se lasa sa-si lase zeama, dupa care se storc bine. Dupa ce au fost storsi bine, se amesteca cu usturoiul pisat, piper, ouale batute, branza rasa, mararul tocat, bicarbonatul si faina. Se formeaza chiftelute rotunde care se prajesc in ulei incins.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare