Desigur,aceasta este varianta mea,dupa gust si/sau posibilitate puteti adauga si alte legume savuroase ce se gasesc in acest moment prin piete,asadar reteta:
Ingrediente:
- 2 cepe mari
- 2 morcovi
- 2 dovlecei mai marisori
- 2 vinete potrivite
- 2 cartofi mari
- un gogosar(se poate folosi si ardei gras)
- o mana de fasole verde
- 2 cani suc de rosii(facut din rosii decojite si pasate in mixer/blender)
- verdeata
Mod de preparare:
Se toaca ceapa,morcovul si ardeiul/gogosarul. Celelalte legume se taie in bucati potrivite. Se pun la calit in ulei incins ceapa,morcovul si ardeiul, iar cand s-au inmuiat se adauga si dovlecelul impreuna cu vanata.Se sting cu suc de rosii si se da intr-un clocot. Apoi se adauga fasolea verde rupta in bucati si curatata de ate si 1/2 ceasca apa,se fierbe pana ce legumele s-au patruns bine si sosul a scazut,se potriveste de sare si se presara cu verdeata din abundenta.
Mai multe retete savuroase puteti gasi pe blogul poetagurmanda.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!