Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 oua
- 1 ceapa
- 150 g rosii
- 80 g urda
- 2 linguri ulei masline
- 2 linguri lapte
- frunze de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se taie fideluta si se caleste in putin ulei, dupa care se scoate pe un servetel absorbant. Rosiile se spala, se scurg usor de zeama si se taie rondele. Intr-un bol se bat ouale, se adauga sare si piper, laptele si frunzele de busuioc. Se adauga urda si se amesteca bine, sa nu ramana bulgarasi. Rondele de rosii si ceapa calita se amesteca cu ouale. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins pentru 20 de minute. Cand s-a rumenit, se scoate din cuptor si se decoreaza cu frunze de busuioc.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei