Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 oua
- 1 ceapa
- 150 g rosii
- 80 g urda
- 2 linguri ulei masline
- 2 linguri lapte
- frunze de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se taie fideluta si se caleste in putin ulei, dupa care se scoate pe un servetel absorbant. Rosiile se spala, se scurg usor de zeama si se taie rondele. Intr-un bol se bat ouale, se adauga sare si piper, laptele si frunzele de busuioc. Se adauga urda si se amesteca bine, sa nu ramana bulgarasi. Rondele de rosii si ceapa calita se amesteca cu ouale. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins pentru 20 de minute. Cand s-a rumenit, se scoate din cuptor si se decoreaza cu frunze de busuioc.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.