Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600 g carne tocata
- 2 linguri orez
- 1 ou
- 1 morcov
- 3 cepe
- 1 radacina pastarnac
- 1 radacina patrunjel
- 2 ardei grasi
- 1 l bors
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cepele se curata si se toaca marunt. Carnea tocata de amesteca cu o ceapa tocata, oul si orezul. Se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se formeaza perisoarele. Cantitatea de ceapa ramasa se caleste usor in ulei. Legumele se spala, se spala si se taie in cubulete. Se pun la fiert in 3 litri de apa. Se lasa sa fiarba cam 15-20 de minute, la foc mic, dupa care se adauga ceapa calita si perisoarele. Se fierbe in continuare la foc mic inca 45 de minute. La final, se adauga borsul fiert separat si se potriveste de sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata marunt.
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat