Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600 g carne tocata
- 2 linguri orez
- 1 ou
- 1 morcov
- 3 cepe
- 1 radacina pastarnac
- 1 radacina patrunjel
- 2 ardei grasi
- 1 l bors
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cepele se curata si se toaca marunt. Carnea tocata de amesteca cu o ceapa tocata, oul si orezul. Se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se formeaza perisoarele. Cantitatea de ceapa ramasa se caleste usor in ulei. Legumele se spala, se spala si se taie in cubulete. Se pun la fiert in 3 litri de apa. Se lasa sa fiarba cam 15-20 de minute, la foc mic, dupa care se adauga ceapa calita si perisoarele. Se fierbe in continuare la foc mic inca 45 de minute. La final, se adauga borsul fiert separat si se potriveste de sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata marunt.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară