Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600 g carne tocata
- 2 linguri orez
- 1 ou
- 1 morcov
- 3 cepe
- 1 radacina pastarnac
- 1 radacina patrunjel
- 2 ardei grasi
- 1 l bors
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cepele se curata si se toaca marunt. Carnea tocata de amesteca cu o ceapa tocata, oul si orezul. Se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se formeaza perisoarele. Cantitatea de ceapa ramasa se caleste usor in ulei. Legumele se spala, se spala si se taie in cubulete. Se pun la fiert in 3 litri de apa. Se lasa sa fiarba cam 15-20 de minute, la foc mic, dupa care se adauga ceapa calita si perisoarele. Se fierbe in continuare la foc mic inca 45 de minute. La final, se adauga borsul fiert separat si se potriveste de sare si piper. Se presara deasupra verdeata tocata marunt.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?